Liikuntapaikkamessut

27.–28.3.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Sportec #Gymtec #Welltec #Liikuntapaikkamessut

Sportec, Gymtec ja Welltec

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset.

Rekisteröidy kävijaksi ›

Lupaus: alan innovatiivisimmat tuotteet, palvelut ja konseptit

Pohjoismaiden suurin liikunta-alan ammattimessutapahtuma kokoaa yhteen alan asiantuntijat sekä monipuolisen valikoiman tuote- ja palvelu-uutuuksia. Kahden päivän aikana on luvassa on paitsi mielenkiintoisia yrityksiä sekä vauhdikasta ja inspiroivaa ohjelmaa myös alan uusinta tutkimustietoa ja tuoreita näkökulmia. Tervetuloa mukaan!

Sportec, Gymtec ja Welltec yhdessä ovat #Liikuntapaikkamessut

Tunnettu ja arvostettu liikunnan ja hyvinvoinnin ammattitapahtuma uudistuu. Liikuntapaikkamessut on kattonimi kolme liikunta-alan tapahtumaa yhdistävälle messutapahtumalle.

Jo 14. kertaa toteutettava liikuntapaikkojen ammattimessutapahtuma Sportec ja 9. kertaa järjestettävä kunto- ja terveysliikunnan Gymtec saavat rinnalleen uuden terveys-, liikunta- ja hyvinvointiteknologiaan keskittyvän Welltecin.

Sportec on liikunta-alan päättäjien kohtauspaikka

Sportec käsittelee liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta ja olosuhdevaikuttamista. Esille nousevat myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

Kumppanina toimii Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry, joka tuottaa messuille muun muassa mielenkiintoisen Sporttikylän.

Gymtec esittelee kuntoliikuntatrendit

Gymtecissä esitellään uusimmat kuntolaitteet ja -välineet sekä kuullaan uusista kuntoliikunnan trendeistä ja ilmiöistä. Tiedossa on seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja. Tapahtuma on kohdistettu kunto- ja kuntoutuskeskuksissa, hotelleissa ja kylpylöissä työskenteleville hyvinvoinnin ammattilaisille.

Yhteistyössä Suomen kunto- ja terveysliikunta keskustenyhdistys SKY ry:n kanssa.

Welltec keskittyy hyvinvointi- ja terveysteknologioihin

UUTUUS! Ensimmäistä kertaa järjestettävät Welltec täydentää Pohjoismaiden suurinta liikunta-alan messukokonaisuutta tuomalla terveys- ja hyvinvointiteknologiat esille. Hyvinvointi- ja terveysteknologia on nopeasti kehittyvä ja uusia innovaatioita tuottava ala. Digitalisaatio ja pelillistäminen mahdollistavat uudet älykkäät sovellukset ja ratkaisut henkilökohtaisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen liikunnan avulla. Tule mukaan esittelemään omat ratkaisusi hyvinvoinnin ja terveyden haasteisiin!

Samaan aikaan Uimahallifoorumi

Uimahallifoorumi on uimahallien, kylpylöiden ja uimarantojen rakentamisesta ja ylläpidosta vastaaville tahoille tarkoitettu ajankohtaisseminaari.

Uimahallifoorumin järjestää Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Lisätiedot ohjelmasta tulossa!

Samaan aikaan

Yhteistyössä:

Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry

#Liikuntapaikkamessut #Sportec #Gymtec #Welltec

27.–28.3.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Sportec #Gymtec #Welltec #Liikuntapaikkamessut

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset.

Rekisteröidy kävijaksi ›

Aukioloajat

Keskiviikkona 27.03.2019 klo 10:00-17:0
Torstaina 28.03.2019 klo 10:00-16:0