Liikuntapaikkamessut

15.–16.3.2023
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Gymtec #Sportec #Liikuntapaikkamessut

Gymtec & Sportec

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen vuonna 2023 yhteen
liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikkarakentamisen, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset.

Varaa osasto › Hinnasto ›

Vuoden Liikuntapaikka 2022 on Urhea-kampus

Urhea-kampus palkittiin Vuoden Liikuntapaikka 2022 -tunnustuksella. Urhea-kampus on Urhean eli Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian koti. Palkinto luovutettiin Urhean verkostotapaamisessa Helsingissä keskiviikkona 18.5.2022. Voittajan valitsee vuosittain opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntapaikkarakentamisesta vastaava virkamies ja palkinnon lahjoittaa Tampereen Messut -konserni.

Liikuntapaikkamessut alan ajankohtaisten asioiden ytimessä

Pohjoismaiden laajimmat liikunta- ja hyvinvointialan messut Liikuntapaikkamessut järjestettiin 3.–4.11.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Gymtec & Sportec -kokonaisuudet sisältävän ammattimessutapahtuman teema oli tänä vuonna Liikunnalla kestävää yhteisöllisyyttä. Messuilla palkittiin ensimmäisen kerran Vuoden Liikuntapaikkamestari.

Liikuntapaikkamessut järjestetään seuraavaksi 15.–16.3.2023.

Yhdessä tehden tärkeitä ja isoja asioita

Gymtec & Sportec -tapahtumakokonaisuus on kirittänyt liikunta- ja hyvinvointialan saman katon alle Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.

Yksi upeista vieraista Liikuntapaikkamessuilla oli Pekka Hyysalo, jonka positiivista energiaa, tahdonvoimaa ja viisaita ajatuksia saamme ilon jakaa kanssanne.

Gymtec esittelee kuntoliikuntatrendit

Gymtecissä esitellään uusimmat kuntolaitteet ja -välineet sekä kuullaan uusista kuntoliikunnan trendeistä ja ilmiöistä. Tiedossa on seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja. Tapahtuma on kohdistettu kunto- ja kuntoutuskeskuksissa, hotelleissa ja kylpylöissä työskenteleville hyvinvoinnin ammattilaisille.

Yhteistyössä Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry:n kanssa.

Sportec on liikunta-alan päättäjien kohtauspaikka

Sportec käsittelee liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta ja olosuhdevaikuttamista. Esille nousevat myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

Kumppanina toimii Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry.

Vuoden Liikuntapaikka

Vuoden Liikuntapaikan valitsee opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntapaikkarakentamisesta vastaava virkamies. Kohteen tulee olla valmistunut tai peruskorjattu palkitsemista edeltäneen parin vuoden aikana, jolloin sen käytöstä ja toiminnallisuudesta on saatu kokemuksia. Palkinnolla halutaan nostaa esille erikoisosaamista vaativan liikuntapaikkarakentamisen merkitystä, arvoa ja tietoisuutta ja se on samalla tunnustus kohteiden rakennuttajien, suunnittelijoiden, rakentajien ja ylläpitäjien osaamiselle. Vuoden Liikuntapaikka -kiertopalkinnon ja kohteeseen jäävän pienoismallin lahjoittaa Tampereen Messut -konserni.

Yhteistyössä:

Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry

#Liikuntapaikkamessut #Sportec #Gymtec

15.–16.3.2023
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Gymtec #Sportec #Liikuntapaikkamessut

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen vuonna 2023 yhteen
liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikkarakentamisen, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset.

Varaa osasto › Hinnasto ›

Aukioloajat

Keskiviikkona 03.11.2021 klo 10:00-17:00
Torstaina 04.11.2021 klo 10:00-16:00