Gymtec & Sportec

19.–20.3.2025
ke 10–17, to 10–16

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Gymtec #Sportec #yhteinensydän

Monta lajia - yhteinen sydän

Gymtec ja Sportec 2025 kokoaa liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikkarakentamisen, sekä kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset kohtaamaan 19.-20. maaliskuuta Tampereella. Tapahtumassa tutustutaan alan uusimpiin trendeihin ja tuotteisiin. Pohjoismaiden laajimmat liikunnan ja hyvinvoinnin ammattimessut kirittävät yhteen monta lajia – ja yhteisen sydämen.

Varaa osasto ›

Kankaanpään liikuntakeskus valittiin Vuoden Liikuntapaikaksi

Tunnustuksella halutaan nostaa esille erikoisosaamista vaativan liikuntapaikkarakentamisen merkitystä, arvoa ja tietoisuutta. Samalla se on tunnustus kohteiden rakennuttajien, suunnittelijoiden, rakentajien ja ylläpitäjien osaamiselle. Tunnustus jaetaan tänä vuonna 20. kerran ja saajan valitsee Opetus- ja kulttuuriministeriö. Palkinnon lahjoittaa Tampereen Messut -konserni.

Opetus- ja kulttuuriministeriö valitsi Kankaanpään liikuntakeskuksen Vuoden Liikuntapaikaksi. Tunnustus luovutettiin Kankaanpään kaupungin järjestämässä kutsuvierastilaisuudessa 16.4. Valintaperusteissa kiitosta keräsi liikuntakeskuksen pitkäjänteinen ja tavoitteellinen kehittäminen. Palkinnon jakoivat Opetus- ja kulttuuriministeriön rakennusneuvos Mikko Helasvuo ja Tampereen Messut -konsernin projektipäällikkö Tuija Sievola.

Kauppalehti | Liikuntapaikkojen vaatimustaso kasvaa jatkuvasti - ennakointi ja oikea tieto takaavat onnistumisen

Suomi on kansainvälisessä mittakaavassa ainutlaatuinen ympäristö liikuntapaikkojen suunnittelulle ja rakentamiselle. Hankkeissa onnistuminen parhaalla mahdollisella tavalla ja hyvän hinta-laatusuhteen saavuttaminen vaatii paljon tietoa ja kokemusta.

Saltexin FIFA:n kriteerit täyttäviä ympäristöystävällisiä tekonurmirakennevaihtoehtoja on esillä Liikuntapaikkamessuilla 19.–20. maaliskuuta 2025 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Gymtec & Sportec ja Finnclean ihastuttivat puhtaalla liikkeellä

Pohjoismaiden laajimmat liikunta- ja hyvinvointialan messut Gymtec & Sportec ja kansainväliset puhtausalan ammattimessut Finnclean järjestettiin 15.–16. maaliskuuta 2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Gymtec & Sportec kiritti yhteen monta lajia ja yhteisen sydämen. Messut katsoivat vankasti kohti tulevaa, ihastuttaen kohtaamisillaan. Tapahtumissa vieraili kahden päivän aikana 5557 kävijää.

Liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikkarakentamisen, sekä kunto- ja terveysliikunnan Gymtec & Sportec loi jälleen alustan ammattilaisille kohdata alan uusimpien asioiden, tuotteiden ja palvelujen liikkeessä. Tapahtuma avasi mietteitä lajien ja liikkujien kirjoon huippu-urheilusta harrastajiin, tarpeiden sulavaan yhteensovittamiseen, liikunnan yhdenvertaisuuteen, energian hinnan vaikutuksiin liikuntapaikoilla sekä tilojen käyttöasteeseen.

Monta lajia - yhteinen sydän

Liikunnan monimuotoisuus nousee yhä merkittävämpään rooliin nyt ja tulevaisuudessa. Miten liikuntapaikoilla mahdollistetaan esteettömyys ja paraurheilijoiden sekä kuntoutujien kattavat treenausmahdollisuudet? Millä tavoin edesautetaan turvallisia ja hyväksyviä tiloja jokaiselle, aidosti kohdataan ei-binääristen ja transurheilijoiden tarpeet sekä kasvatetaan unisex-tilojen saatavuutta? Miten e-sport valtaa alaa liikkumisessa ja liikuntapaikoilla? ​

Huippu-urheilusta harrastukseen. Miten mahdollistetaan urheilijoiden ja liikkujien tarpeet ja ylitetään odotukset, aina ammattilaisista harrastajiin? Voidaanko tiloja jakaa? Miten yhä monimuotoisemmin yhteinen sydän voi olla monen lajin ja käyttäjän hallussa? Miten kuntosalit voivat vastata eritasoisten urheilijoiden tarpeisiin ja luoda harjoittelutilan, jossa on vapaus liikkua tasoon katsomatta? Entä onko pandemia-aika siirtänyt liikkujat ja urheilijat kotiin virtuaalituntien äärelle tai luonnon rauhaan harrastamaan? Miten varmistamme käyttäjäkokemuksen ja turvaamme tilat?​

Energiaa liikuntaan. Miten laajentaa käyttöastetta – tai käyttötarkoitusta? Kuinka säästää energiassa tai kohdentaa sen kulutusta? ​

Gymtec esittelee kuntoliikuntatrendit

Gymtecissä esitellään uusimmat kuntolaitteet ja -välineet sekä kuullaan uusista kuntoliikunnan trendeistä ja ilmiöistä. Tiedossa on seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja. Tapahtuma on kohdistettu kunto- ja kuntoutuskeskuksissa, hotelleissa ja kylpylöissä työskenteleville hyvinvoinnin ammattilaisille.

Yhteistyössä Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry:n kanssa.

Sportec on liikunta-alan päättäjien kohtauspaikka

Sportec käsittelee liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta ja olosuhdevaikuttamista. Esille nousevat myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

Kumppanina toimii Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry.

Yhteistyössä:

Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry

19.–20.3.2025
ke 10–17, to 10–16

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Gymtec #Sportec #yhteinensydän

Gymtec ja Sportec 2025 kokoaa liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikkarakentamisen, sekä kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset kohtaamaan 19.-20. maaliskuuta Tampereella. Tapahtumassa tutustutaan alan uusimpiin trendeihin ja tuotteisiin. Pohjoismaiden laajimmat liikunnan ja hyvinvoinnin ammattimessut kirittävät yhteen monta lajia – ja yhteisen sydämen.

Varaa osasto ›

Aukioloajat

Keskiviikkona 19.03.2025 klo 10:00-17:00
Torstaina 20.03.2025 klo 10:00-16:00

Ajankohtaista