Liikuntapaikkamessut

Miksi messuille?

Liikuntapaikkamessut yhdistävät

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset. Tunnettu ja arvostettu liikunnan ja hyvinvoinnin ammattitapahtuma uudistuu. Liikuntapaikkamessut on kattonimi kolme liikunta-alan tapahtumaa yhdistävälle messutapahtumalle.

100 % hyvinvointia

 

Sportec

Sportec-messuilta löydät tietotaitoa liikuntapaikkojen rakentamisesta, varustelusta sekä ylläpidosta että saneerauksesta. Paikan päällä näet konkreettisesti tuotevalikoimaa sekä lajiesittelyitä. Sportecissa puhuttaa myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

rekisteröidy kävijäksi


Gymtec

Gymtec esittelee uusimpia laitteita ja välineitä sekä kuntoliikunnan suuntauksia muun muassa kunto- ja kuntoutuskeskuksille, hotelleille ja kylpylöille. Tiedossa on seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja. Gymtec-messut ovat suunnattu muun muassa kuntokeskusten ja kamppailu-urheiluyritysten omistajille ja kuntosaliohjaajille.

UUTUUS: Welltec

Welltec on hyvinvoinnin, terveys- ja liikuntateknologian ammattitapahtuma. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Welltec täydentää kokonaisuutta terveys – ja hyvinvointiteknologialla.

− Vastaavaa tapahtumaa ei ole järjestetty Suomessa aiemmin. Digitalisaatio ja pelillistäminen mahdollistavat uudet älykkäät sovellukset ja ratkaisut henkilökohtaisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen liikunnan avulla. Hyvinvointi- ja terveysteknologia on myös huippuosaamisen vientiala, kertoo Welltec-messujen tuottaja Riitta Hämäläinen-Bister.

Lue lisää


Samaan aikaan

Finnclean Pro

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut Tampereella

Finnclean PRO 2019 yhdistää puhtausalan koulutuspäivät ja ammattimessut. Teemoina ovat digitalisaatio, hyvinvointi, ympäristö ja turvallisuus.
Puhtausalan ykköstapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää


Samaan aikaan: Hankintapäivät

Ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen Hankintapäivät on maksuton hankintatapahtuma julkisen sektorin ammattilaisille. Hankintapäivillä jaetaan Suomen hankintamyönteisimmän kunnan palkinto.

– Hankintapäivät ovat yrittäjien ja kuntapäättäjien kohtauspaikka. Kahden päivän aikana julkisen puolen hankintojen tarjoajat ja kilpailutusten tekijät pääsevät aidosti verkostoitumaan keskenään ja jakamaan kokemuksiaan. Tapahtumassa tuodaan esiin onnistuneita kilpailutuksia oppeineen, esimerkkeineen ja sudenkuoppineen. Hankintojen kilpailuttamisessa on kehittymisen tarvetta, sanoo Hankintapäivien projektipäällikkö, Tuomo Huhtanen Tampereen Nuorkauppakamari ry:stä.

Lue lisää


Älä jää yksin – olethan mukana?

Tilaamalla uutiskirjeen olet sisäpiirissä

Saat muun muassa
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista
  • Tiedon myös seuraavista messuista

rekisteröidy kävijäksi