Liikuntapaikkamessut

Mitkä ovat Sportec & Gymtec?

Liikuntapaikkamessut yhdistävät

Suomen laajimmat alan messut kokoavat jälleen yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset. Liikuntapaikkamessut on kattonimi kaksi liikunta-alan tapahtumaa yhdistävälle messutapahtumalle.

100 % liikkumisen iloa

 

Sportec

Sportec-messuilta löydät tietotaitoa liikuntapaikkojen rakentamisesta, varustelusta sekä ylläpidosta että saneerauksesta. Paikan päällä näet konkreettisesti tuotevalikoimaa sekä lajiesittelyitä. Sportecissa puhuttaa myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

tilaa uutiskirje


Gymtec

Gymtec esittelee uusimpia laitteita ja välineitä sekä kuntoliikunnan suuntauksia muun muassa kunto- ja kuntoutuskeskuksille, hotelleille ja kylpylöille. Tiedossa on seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja. Gymtec-messut ovat suunnattu muun muassa kuntokeskusten ja kamppailu-urheiluyritysten omistajille ja kuntosaliohjaajille.

Lue lisää


Samaan aikaan

Finnclean

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut Tampereella

Finnclean 2021 on suuri puhtausalan ammattimessutapahtuma, joka kokoaa yhteen tuhansittain puhtausalan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan, jakamaan oivalluksia ja esittelemään uusimpia ratkaisuja. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Teollisuuden kevään merkittävin messutapahtuma

Konepaja-messut, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials tuovat Tampereelle metalliteollisuuden, hitsaamisen ja 3D-tulostamisen ammattilaiset ja asiantuntijat tekemään investointeja, tutustumaan alan uutuuksiin sekä tapaamaan sidosryhmiä ja yhteistyökumppaneita. Paikalla on tietysti myös komeimmat ja suurimmat koneet!

Konepaja-messut Nordic Welding Expo 3D & New Materials


Ole menossa mukana!

Tilaamalla uutiskirjeen olet sisäpiirissä.

Saat muun muassa
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Ilmoituksen rekisteröitymisen avautumisesta
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Tiedon myös seuraavista messuista

tilaa uutiskirje