Liikuntapaikkamessut

Mitkä ovat Gymtec & Sportec?

Liikuntapaikkamessut yhdistävät

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset.

100 % liikkumisen iloa

 

Sportec

Sportec-messuilta löydät tietotaitoa liikuntapaikkojen rakentamisesta, varustelusta sekä ylläpidosta että saneerauksesta. Paikan päällä näet konkreettisesti tuotevalikoimaa sekä lajiesittelyitä. Sportecissa puhuttaa myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

Tilaa uutiskirje


Gymtec

Gymtec esittelee uusimpia laitteita ja välineitä sekä kuntoliikunnan suuntauksia muun muassa kunto- ja kuntoutuskeskuksille, hotelleille ja kylpylöille. Tiedossa on seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja. Gymtec-messut ovat suunnattu muun muassa kuntokeskusten ja kamppailu-urheiluyritysten omistajille ja kuntosaliohjaajille.

Lue lisää


Mitä muuta?

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa koetaan samaan aikaan jälleen suuri puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean, joka kokoaa yhteen tuhansittain puhtausalan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan, jakamaan oivalluksia ja esittelemään uusimpia ratkaisuja.


Ole menossa mukana!

Tilaamalla uutiskirjeen olet sisäpiirissä.

Saat muun muassa
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Ilmoituksen rekisteröitymisen avautumisesta
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Tiedon myös seuraavista messuista

Tilaa uutiskirje