Liikuntapaikkamessut

Gymtec & Sportec = Liikuntapaikkamessut

Gymtec & Sportec kirittävät yhteen

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat 19.–20. maaliskuuta 2025 yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikkarakentamisen, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.

monta lajia – yhteinen sydän

Urheilu ja liikunta yhdistää, samoin tilat joissa urheillaan ja liikutaan. Kuntoilun kirjo on moninainen, mutta rakkaus lajiin saa sydämet sykkimään samaan tahtiin. Useampi liikuntamuoto saattaa myös asustaa saman katon alla ja jakaa näin, yhteisen sydämen. ​
Alan monimuotoisuus ja ymmärrys sitä kohtaan, liikunnan kirjava kattaus huippu-urheilusta harrastukseen sekä maailmantilanteen vaikutukset liikuntapaikkojen toiminnassa puhuttavat. Vuoden 2023 Gymtec & Sportec tarjosivat niin ikään yhteisen sydämen, kohtaamispaikan ja uusien tuotteiden, palveluiden sekä innovaatioiden kodin – aivan jokaiselle. ​

 

Sportec

Sportec-messuilta löydät tietotaitoa liikuntapaikkojen rakentamisesta, varustelusta sekä ylläpidosta että saneerauksesta. Paikan päällä näet konkreettisesti tuotevalikoimaa sekä lajiesittelyitä. Sportecissa puhuttaa myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

Gymtec

Gymtec esittelee uusimpia laitteita ja välineitä sekä kuntoliikunnan suuntauksia muun muassa kunto- ja kuntoutuskeskuksille, hotelleille ja kylpylöille. Tiedossa on seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja. Gymtec-messut ovat suunnattu muun muassa kuntokeskusten ja kamppailu-urheiluyritysten omistajille ja kuntosaliohjaajille.


iWall esittelyssä Liikuntapaikkamessuilla

Uutiset

Ajankohtaista asiaa Liikuntapaikkamessuista!
Ota lukuun uutiset, tiedotteet, kolumnit ja artikkelit, kuten:

Tiedote: Vuoden Liikuntapaikka 2022 on Urhea-kampus
Tiedote: Liikuntapaikkamessut alan ajankohtaisten asioiden ytimessä
Uutinen: Yhdessä tehden tärkeitä ja isoja asioita

Katso kaikki


Tapahtuman tuoreimmat uutiset ja kuumimmat vinkit suoraan sähköpostiin!

Tilaa uutiskirje