Liikuntapaikkamessut

Miksi messuille?

Liikunta ja hyvinvointi yhdistävät

Sportec ja Gymtec -messukokonaisuus on Suomen laajin liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten tapahtuma. Se yhdistää luonnollisesti toisiinsa sidoksissa olevat toimijat molemmilta aloilta luoden uusia verkostoja ja toimintamalleja.

100 % ammattilaisia

 

Laaja tapahtumakokonaisuus kiinnostaa

Gymtec esittelee kuntoliikuntatrendit sekä uusimmat kuntolaitteet ja -välineet hyvinvointialan ammattilaisille. Luvassa uusin tieto alan trendeistä ja ilmiöistä!

Sportec on liikunta-alan päättäjien kohtauspaikka, jossa käsitellään liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta ja olosuhdevaikuttamista.

Varaa osasto


#Liikuntapaikkamessut

Sportec ja Gymtec ovat yhdessä liikuntapaikkamessut! Tapahtumakokonaisuus järjestetään 24.−25.3.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Sportec ja Gymtec ovat yhdessä Suomen suurin liikunta-alan ammattilaisille kohdennettu tapahtumakokonaisuus.

Hinnasto


Lanseeraa ja testaa uutuuksia

Messuilla voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Hoida asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Hyvin hoidetun messuosallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

Vahvista imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

Vaikuta hankintaprosessissa

Messujen yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.

Yhteystiedot


Samaan aikaan samassa paikassa!

Finnclean yhdistää puhtausalan koulutuspäivät sekä ammattimessut. Tapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan.

Finnclean


Älä jää yksin – olethan mukana?

Varaa osasto jo nyt, jotta et jää junasta liikunta- ja hyvinvointialan raikkaimmasta tapahtumasta! Tässä neljä syytä, miksi sinun kannattaa osallistua.

1) Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtumia. Pirkanmaa on keskellä asiakkaitasi.

2) Kulkuyhteydet

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on helposti saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Parkkipaikkoja on runsaasti.

3) Kapasiteetti

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on riittävästi sekä tilaa että tekniikkaa esitellä isojakin kokonaisuuksia.

4) Järjestäjä

Tampereen Messut on palveleva ja kustannustehokas yhteistyökumppani.

varaa osasto