Liikuntapaikkamessut

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

Liikunta ja hyvinvointi yhdistävät

Sportec, Gymtec ja Welltec -messukokonaisuus on Suomen laajin liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten tapahtuma. Se yhdistää luonnollisesti toisiinsa sidoksissa olevat toimijat kaikilta kolmelta alalta luoden uusia verkostoja ja toimintamalleja.

100 % ammattilaisia

 

Laaja tapahtumakokonaisuus kiinnostaa

Gymtec esittelee kuntoliikuntatrendit sekä uusimmat kuntolaitteet ja -välineet hyvinvointialan ammattilaisille. Luvassa uusin tieto alan trendeistä ja ilmiöistä!

Sportec on liikunta-alan päättäjien kohtauspaikka, jossa käsitellään liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta ja olosuhdevaikuttamista.

Welltec keskittyy terveys- ja hyvinvointiteknologiaan ja esittelee erilaisia työkaluja ja palvelutuotteita yksilöiden hyvinvoinnin edistämiseen ja liikkumisen tueksi.

Varaa osasto


#Liikuntapaikkamessut

Sportec, Gymtec ja Welltec ovat yhdessä liikuntapaikkamessut! Tapahtumakokonaisuus järjestetään 27.−28.3.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Pohjoismaiden suurin liikunta-alan ammattilaisille kohdennettu tapahtumakokonaisuus Sportec ja Gymtec saa rinnalleen uutuutena terveys- ja hyvinvointiteknologioita esittelevät Welltec-messut.

Hinnasto


Lanseeraa ja testaa uutuuksia

Messuilla voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Hoida asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Hyvin hoidetun messuosallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

Vahvista imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

Vaikuta hankintaprosessissa

Messujen yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.

Yhteystiedot


Samaan aikaan samassa paikassa!

Finnclean PRO yhdistää puhtausalan koulutuspäivät sekä ammattimessut. Tapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan

Hankintapäivät on julkisen sektorin hankintatapahtuma ammattilaisille. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa laadukasta ohjelmaa loistavalla sijainnilla.

Finnclean PRO Hankintapäivät


Älä jää yksin – olethan mukana?

Varaa osasto jo nyt, jotta et jää junasta liikunta- ja hyvinvointialan raikkaimmasta tapahtumasta! Täsäs neljä syytä, miksi sinun kannattaa osallistua.

1) Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtumia. Pirkanmaa on keskellä asiakkaitasi.

2) Kulkuyhteydet

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on helposti saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Parkkipaikkoja on runsaasti.

3) Kapasiteetti

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on riittävästi sekä tilaa että tekniikkaa esitellä isojakin kokonaisuuksia.

4) Järjestäjä

Tampereen Messut on palveleva ja kustannustehokas yhteistyökumppani.

varaa osasto