Liikuntapaikkamessut

Miksi messuille?

Liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten tapahtuma

Tampereella 19.–20.3.2025 järjestettävät Gymtec ja Sportec ovat yhdessä Pohjoismaiden laajimmat liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikkarakentamisen, kunto- ja terveysliikunnan ammattimessut.

100 % ammattilaisia

 

Liikuntapaikkamessut 2021

Laaja tapahtumakokonaisuus kiinnostaa

Gymtec esittelee kuntoliikuntatrendit sekä uusimmat kuntolaitteet ja -välineet hyvinvointialan ammattilaisille. Luvassa uusin tieto alan trendeistä ja ilmiöistä!

Sportec on liikunta-alan päättäjien kohtauspaikka, jossa käsitellään liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta ja olosuhdevaikuttamista.

Varaa osasto


Eleiko Liikuntapaikkamessuilla 2021

#Liikuntapaikkamessut

Gymtec ja Sportec ovat yhdessä liikuntapaikkamessut! Tapahtumakokonaisuus järjestetään 19.−20.3.2025 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Gymtec ja Sportec ovat Suomen suurin liikunta-alan ammattilaisille kohdennettu tapahtumakokonaisuus.

Hinnasto


Miksi messuille?

Lanseeraa ja testaa uutuuksia

Messuilla voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Hoida asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Hyvin hoidetun messuosallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

Vahvista imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

Vaikuta hankintaprosessissa

Messujen yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.

Yhteystiedot