Liikuntapaikkamessut

Yhdessä tehden tärkeitä ja isoja asioita

Uutinen  04.11.2021

Gymtec & Sportec -tapahtumakokonaisuus on kirittänyt liikunta- ja hyvinvointialan saman katon alle Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Yksi upeista vieraista Liikuntapaikkamessuilla oli Pekka Hyysalo, jonka positiivista energiaa, tahdonvoimaa ja viisaita ajatuksia saamme ilon jakaa kanssanne.

– On jotenkin ihmeellisen surrealistinen olo. Messuillahan olen viettänyt tosi paljon aikaa, mutta jotenkin tää on nyt ihan uusi ympäristö.

FightBack –brändistään tunnettu freeski-laskija Pekka Hyysalo pohtii, että Liikuntapaikkamessuilta voisi tulla hakemaan inspiraatiota omaan tekemiseen ja hyvää meininkiä.

– Ainakin mulle on tullut tosi siistejä kohtaamisia ja eväitä tähän, melko synkkäänkin vuodenaikaan, niin tästä lähtee varmasti! Pekka hymyilee.

Messuilla Hyysaloa oli mahdollista tavata leikki- ja liikuntavälinevalmistaja Lappset Group Oy:n osastolla. Myös Lappsetin mukaan Pekka inspiroi ihmisiä ulkoliikunnan pariin oman tarinansa, persoonansa ja positiivisen sisun kautta. Yhteistyön Pekka Hyysalo ja Lappset ovat aloittaneet syksyllä 2020 ja Pekka toimii lähettiläänä yrityksen Sisu Fitness -tuotesarjalle.

– Olen roikkunut täällä ihan joka päin tässä mahtavassa telineessä! Leikkinyt apinaa, kun kerrankin mä saan olla oma itseni, Hyysalo virnistää.

Liikuntapaikkamessujen teema tänä vuonna on Liikunnalla kestävää yhteisöllisyyttä. Pekka Hyysalon mukaan yhteisöllisyys on kaiken tavoite.

– Mä oon itse ajatellut asian näin, että yksin me ollaan tosi vahvoja ja ”fiksuja”, mut yhdessä me voidaan tehdä oikeesti mittaamattoman tärkeitä ja isoja juttuja. Ja jos yksin harrastaa liikuntaa, niin on se siistiä, mut yhdessä se on niin paljon parempaa ja hauskempaa!

Hyysalon lämpimiin ajatuksiin on helppo yhtyä. Liikunnan ja hyvinvoinnin ystäville Pekka lähettää yhteisölliset terveiset:

– Hyvää syksyä! Jahka lumi tulee maahan, niin nähdään laduilla ja rinteissä!

 

FightBack on brändi, joka on ennen kaikkea asennetta.