Liikuntapaikkamessut

Viheraluerakentamista entistä laajemmin

Uutinen  15.02.2017

SGGF-tapahtumakokonaisuuden Greentec esittelee aiempaa monipuolisemmin viheralueiden rakentamiseen, saneeraukseen ja hoitoon liittyvät uudet ratkaisut, tuotteet ja palvelut. Liikuntapaikkojen rakentamisen, varustelun, ylläpidon ja saneerauksen sekä olosuhdevaikuttamisen ohella Sportecissä ovat esillä myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys. Liikuntapaikka- ja viherrakentamisen sekä virkistysalueiden ammattilaiset kokoontuvat 16.–17.3.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen Sportec- ja Greentec-messuille SGGF-tapahtumakokonaisuuteen.

Pohjoismaiden suurimmassa liikunta-alan ammattimessutapahtumassa tutustutaan kahden päivän ajan alan uutuuksiin, kartutetaan tietämystä ja päivitetään lajitietoisuutta kiinnostavissa lajinäytöksissä. Avajaispäivänä jaetaan Vuoden Liikuntapaikka -palkinto, joka nostaa esille erikoisosaamista vaativaa liikuntapaikkarakentamista. Viimeksi tunnustuksen sai Tampereen uimakeskus.

– Kaupungin aktiivinen panostaminen liikuntapaikkoihin viestii koko Suomelle, että liikunnalla on iso merkitys ihmisten hyvinvoinnissa, kuvaa Tampereen kaupungin liikuntajohtaja Pekka P. Paavola.