Liikuntapaikkamessut

Tapahtuman kokoava teema Tulevaisuuden liikuntapaikka

Uutinen  11.03.2019

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden sekä kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset. Tunnettu ja arvostettu tapahtumakokonaisuus Sportec ja Gymtec saa rinnalleen uutuutena terveys- ja hyvinvointiteknologioita esittelevät Welltec-messut.

Aiheina olosuhteet, digitalisaatio, liikuntapaikkarakentamisen riskit ja liikunnan merkitys yksilölle

Toimialalle syntyy paljon uusia yrityksiä ja toimijat yhteen kokoava messutapahtuma tarjoaa foorumin verkostoitua ja jakaa osaamista ammattilaisten kesken. Tapahtuman  teema on Tulevaisuuden liikuntapaikka, johon liittyy keskeisesti olosuhteet, digitalisaatio, liikuntapaikkarakentamisen riskit ja liikunnan merkitys yksilölle.

Kahden päivän aikana on luvassa paitsi mielenkiintoisia yritysesittelyjä sekä vauhdikasta ja inspiroivaa ohjelmaa myös alan uusinta tutkimustietoa ja tuoreita näkökulmia. Katso koko ohjelma tästä.

Ohjelmassa puhuttaa sote, alan liiketoiminnan kehittäminen ja terveyden edistäminen

Suomen Liikunnan Ammattilaiset SLA ry:n ja Suomen kunto- ja terveysliikunta keskustenyhdistys SKY ry:n sekä alan yrityksen kanssa yhteistyössä toteutetussa messuohjelmassa puhuttavat myös sote, alan liiketoiminnan kehittäminen ja terveyden edistäminen.

Uutta sisältöä tapahtumaan tuo uimahallien, kylpylöiden ja uimarantojen rakentamisesta ja ylläpidosta vastaaville tahoille tarkoitettu Uimahallifoorumi. Ajankohtaisseminaarin järjestää Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry.

Sportec, Gymtec- ja Welltec -messut 27.−28. maaliskuuta 2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.  

rekisteröidy kävijäksi