Liikuntapaikkamessut

Suomeen uusi terveys- ja hyvinvointiteknologiaan keskittyvä ammattilaistapahtuma

Tiedote Uutinen  18.10.2018

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Welltec täydentää Pohjoismaiden suurinta liikunta-alan Sportec- ja Gymtec-messukokonaisuutta tuomalla nyt myös terveys- ja hyvinvointiteknologiat esille. Hyvinvointi- ja terveysteknologia on nopeasti kehittyvä ja uusia innovaatioita tuottava ala. Sportec-, Gymtec- ja Welltec-messut järjestetään 27.−28.3.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Ammattilaistapahtumassa esitellään erilaisia työkaluja ja palvelutuotteita asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseen ja liikkumisen tueksi. Messuilla puhuttaa myös älykkäät ympäristö- ja tilaratkaisut hyvinvointi- ja liikuntatiloissa.

− Vastaavaa tapahtumaa ei ole järjestetty Suomessa aiemmin. Digitalisaatio ja pelillistäminen mahdollistavat uudet älykkäät sovellukset ja ratkaisut henkilökohtaisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen liikunnan avulla. Hyvinvointi- ja terveysteknologia on myös huippuosaamisen vientiala, kertoo Welltec-messujen tuottaja Riitta Hämäläinen-Bister.

− Welltecin myötä tapahtumakokonaisuus uudistuu vastaamaan toimialan kehitystä. Keskitymme tapahtumakokonaisuuden sisällöissä liikuntapaikkaolosuhteisiin ja -puitteisiin sekä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Alalle syntyy paljon uusia yrityksiä ja alan toimijat yhteen kokoava messutapahtuma tarjoaa foorumin verkostoitua sekä esimerkiksi testata ja markkinoida uusia palvelu- ja tuotekonsepteja, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.

Sportec, Gymtec ja Welltec yhdessä ovat #Liikuntapaikkamessut

Tapahtumakokonaisuudessa on luvassa seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja, hyviä messutarjouksia unohtamatta.

Jo 14. kertaa toteutettava liikuntapaikkojen ammattimessutapahtuma Sportec käsittelee liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta ja olosuhdevaikuttamista. Sportecissa puhuttaa myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

Kunto- ja terveysliikuntaan keskittyvillä Gymtec-messuilla esitellään uusimmat kuntolaitteet ja -välineet sekä kuullaan uusista liikkumisen trendeistä ja ilmiöistä. Nyt 9. kertaa järjestettävä Gymtec on kohdistettu kunto- ja kuntoutuskeskuksissa, hotelleissa ja kylpylöissä työskenteleville hyvinvoinnin ammattilaisille.

Tunnettu ja arvostettu liikunnan ja hyvinvoinnin ammattimessukokonaisuus uudistuu Welltecin myötä. Liikuntapaikkamessut on kattonimi nämä kolme liikunta-alan tapahtumaa yhdistävälle messutapahtumalle. Tapahtuman järjestää Tampereen Messut Oy yhdessä alan etujärjestöjen ja toimijoiden kanssa.

Tampereen Messujen materiaalipankki: www.tampereenmessut.fi/medialle/materiaalipankki

Usean ammattitapahtuman kokonaisuus: Samaan aikaan Finnclean PRO sekä Hankintapäivät

Tapahtumapäivät kokoavat yhteen tuhansia julkisen sektorin päättäjiä ja hankinta-alan ammattilaisia Tampereelle.  Sportec-, Gymtec- ja Welltec -messujen lisäksi Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.−28.3.2019 järjestetään Pohjoismaiden suurin puhtausalan koulutustapahtuma Finnclean PRO sekä julkisen sektorin hankinnoista vastaaville henkilöille tarkoitetut Hankintapäivät.

LISÄTIEDOT: www.liikuntapaikkamessut.fi@TampereenMessut, #Liikuntapaikkamessut, #Sportec, #Gymtec, #Welltec

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi

Mikael Wänskä, myyntiryhmäpäällikkö, p. 040 350 0445
Meri Mattila, viestinnän asiantuntija, p. 0400 914 877, @MeriTMattila
Welltec: Riitta Hämäläinen-Bister, p. 050 336 4056, welltec(at)deviation.fi

Mediatiedote julkaistu 18.10.2018