Liikuntapaikkamessut

Sportec, Gymtec ja Welltec yhdessä ovat #Liikuntapaikkamessut

Uutinen  18.10.2018

Sportec-, Gymtec- ja Welltec-messut järjestetään 27.−28.3.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Pohjoismaiden suurin liikunta-alan ammattilaisille kohdennettu tapahtumakokonaisuus Sportec ja Gymtec saa rinnalleen uutuutena terveys- ja hyvinvointiteknologioita esittelevät Welltec-messut. Liikuntapaikkamessut on kattonimi nämä kolme liikunta-alan tapahtumaa yhdistävälle messutapahtumalle.

Vuosina 2013, 2015 ja 2017 tapahtumakokonaisuudesta käytettiin lyhennettä SGGF, joka tuli Sportec-, Greentec-, Gymtec- ja Fysiotec-messuista. SGGF poistui käytöstä Greentecin ja Fysiotecin jäädessä pois tapahtumakokonaisuuden nimestä. Liikuntapaikkojen viherrakentamisen toimijoita sekä kuntoutusalan yrityksiä on edelleen mukana messuilla.

Jo 14. kertaa toteutettava liikuntapaikkojen ammattimessutapahtuma Sportec käsittelee liikuntapaikkojen rakentamista, varustelua, ylläpitoa ja saneerausta ja olosuhdevaikuttamista. Sportecissa puhuttaa myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

Kunto- ja terveysliikuntaan keskittyvillä Gymtec-messuilla esitellään uusimmat kuntolaitteet ja -välineet sekä kuullaan uusista liikkumisen trendeistä ja ilmiöistä. Nyt 9. kertaa järjestettävä Gymtec on kohdistettu kunto- ja kuntoutuskeskuksissa, hotelleissa ja kylpylöissä työskenteleville hyvinvoinnin ammattilaisille.