Liikuntapaikkamessut

Polku — liikunnan Uber

Uutinen  10.02.2017

Mikä uusi Polku on ja miten se on saanut alkunsa?

Polku, entinen SportSetter, on Smartumin virallinen liikuntasovellus, joka toimii Suomessa, Lontoossa ja New Yorkissa. TechCrunch-lehti nimitti vuonna 2013 perustettua suomalaisstartupia liikunnan Uberiksi. Syksyllä 2016 SportSetter yhdisti voimansa Smartumin kanssa ja samalla nimi muuttui Polku-sovellukseksi.

Mitä Polku mahdollistaa, miten se toimii?

Polusta hyötyvät niin suomalaiset hyvinvoinnin palveluntuottajat kuin kuluttajat.

Palveluntuottajille Polku toimii Smartumin markkinapaikkana tarjoten täysin ilmaisen verkkokaupan ja valtavasti näkyvyyttä. Polku tuo heidän käyttöönsä myös Smartum Business Tools™ -portaalin ja työkalut lisämyynnille, verkkokaupan hallintaan ja promoamiseen. Polun kautta palveluntuottajat tavoittavat jopa miljoona edunsaajaa ilman suurempaa päänvaivaa.

Asiakkaille Polku-sovellus mahdollistaa uuden tavan löytää, varata, maksaa ja hallinnoida liikuntaa. Palvelun kautta käyttäjät voivat ostaa liikuntaa joko perinteisillä luotto- ja maksukorteilla tai Smartum Saldolla. Polku toimii iPhonelle ladattavalla sovelluksella tai selaimella osoitteessa polkuapp.com.

Mitkä ovat hyödyt Smartumin ja Polun käytöstä sekä niiden mahdolliset synergiaedut?

“Synergiat ovat luonnolliset. Ulottuvillamme on lähes miljoona uutta asiakasta, joilla on valmiina lompsassa rahaa, jonka he käyttävät joka tapauksessa hyvinvointiin. Kumppaneillemme voimme tarjota Pohjoismaiden merkittävimmän yleisön.” —Niko KarstikkoPolku-sovelluksen toimitusjohtaja