Liikuntapaikkamessut

Onnistuneita ja kaivattuja messukohtaamisia

Uutinen  04.10.2021

Alihankinta käynnisti ammattimessut täyteen vauhtiin syyskuussa. Rohkea avaus antoi paitsi uskoa tulevaan, myös sangen onnistuneita kohtaamisia messukentällä. Kasvokkaisia kohtaamisia oli kaivattu ja vaikka kävijöiden määrä jäi tavallista alhaisemmaksi, koettiin tapaamisten laadun olleen korkealla.

Yksi vakuuttuneista näytteilleasettajista oli Piiroinen Oy, joka tunnetaan monipuolisena teollisuuden sopimusvalmistajana sekä julkisten tilojen luotettavana ja innovatiivisena kalustajana.

– Viikko oli todella hyvä! Huolimatta siitä, että kävijämäärät puolittuivat, niin Alihankinnassa erottui henkilöt, jotka olivat aidosti kiinnostuneita ja tulivat keskustelemaan millaisia palveluja on tarjolla, kiittelee Piiroinen Oy:n myyntipäällikkö Harold Häkkinen.

Häkkinen kokee, että ihmisillä oli jo tarve päästä keskustelemaan sekä löytää uusia ratkaisuja.

– Monet keskustelut oli helppo aloittaa, kun kaikilla oli jaettu puolitoistavuotinen kokemus takana. Yritykset haluavat nyt tehdä ja toimia! Kaukomailta on haastavaa saada tavaraa ja näin katse kääntyy Eurooppaan ja Pohjolaan. Uskon, että näille messuille oli iso tilaus!

Piiroisen osalta sekä messujen odotukset että tavoitteet täyttyivät. Yrityksessä pohdittiin jopa, olisiko kolmen edustajan sijaan ollut tarvetta vielä neljännelle.

– Odotettujen tavoitteiden määrä tuplaantui, eli osaltamme uudet kumppaniyritykset. Konkreettisten liidien määrä kasvoi noin 30 prosenttia ja voi sanoa, että 90 prosenttia kaikista kävijöistä oli potentiaalisia. Ei voi muuta sanoa, kuin että hyvät messut! Olemme edelleen aivan fiiliksissä! Häkkinen iloitsee

Piiroinen Oy on mukana myös marraskuun Gymtec ja Sportec -tapahtumakokonaisuudessa. Liikuntapaikkamessuilta yritys odottaa samanlaista myönteistä kokemusta, kuin mitä Alihankinta tarjosi.

– Uskon, että samanlainen sosiaalisen vajauden purkautuminen tapahtuu siellä. Ihmiset oikeasti ja aidosti saapuvat paikalle etsimään ratkaisuja ja ovat kiinnostuneita mitä tällaisen koronakuplan jälkeen on tarjolla. Ihmisillä on halu tulla keskustelemaan asioista, tekemään toimittajien ja palvelujen tuottajien katselmusta ihan livenä, korostaa Piiroinen Oy:n Harold Häkkinen.

Piiroinen Oy:n näkymät ovat tällä hetkellä hyvät ja myyntipäällikön mukaan messujen mukanaan tuoma tehopiikki kantaa yritystä vankasti ensi vuoteen.

– Maailma on jälleen avautumassa ja tarvetta palveluille on!

Turvallisesti tapahtumissa Tampereella

Kaikki Tampereen Messut -konsernin tapahtumat toteutetaan Pirkanmaan koronanyrkin, Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien linjausten, rajoitusten ja terveysturvallisuustoimien mukaisesti.  Niin ikään Alihankinta ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuuden terveysturvallisuusjärjestelyihin oli pandemian mukanaan tuomien muutosten myötä kiinnitetty erityistä huomiota. Syyskuun tapahtumissa oli voimassa myös maskipakko.

– Alihankinnassa oli todella turvallinen olo, ihmiset käyttivät hienosti suojavälineitä. Kaikki oli myös hyvin hoidettu, ei tarvinnut mietiskellä miten toimia. Eikä haitannut yhtään, ettei saanut karkkia tarjoilla kulhosta, Harold Häkkinen keventää.

Lokakuusta alkaen Tampereen Messujen tapahtumissa on voimassa vahva maskisuositus. Edelleen toivotaan kaikkien messuilijoiden panostavan hyvään käsi- ja yskimishygieniaan, välttämään kättelyä ja muuta lähikontaktia, sekä saapumaan tapahtumiin ainoastaan terveenä sekä rokotettuna tai testattuna.

 

Kuva: Piiroinen Oy:n myyntipäälliköt Harold Häkkinen ja Ari Talus.