Liikuntapaikkamessut

Kohtaamiset ja yhteisöllisyys hyvinvointia edistämässä

Uutinen  29.10.2021

Liikunta-alan ammattilaisten kokoontuessa saman katon alle, odotettavissa on monta arvokasta kohtaamista ja mielenkiintoista keskustelua. Kaipuu yhteisöllisyyteen ja kasvokkaisiin kohtaamisiin on korostunut poikkeuksellisessa ajassa. Liikuntapaikkamessuilta janotaan monipuolisia kokemuksia ja tukea omaan liiketoimintaan.

Ohjelmistotalo DL Software osallistui jo syksyn ensimmäisille ammattimessuille, Alihankinta ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuuteen. Myyntijohtaja Pekka Kero kiittelee messujen olleen poikkeuksellisessa tilanteessa menestyksekkäät.

– Alihankinta-messut olivat onnistuneet – kävijöitä oli koronatilanne huomioiden riittävästi ja laadukkaita liidejä tuli mukavasti. Ensi vuonna nähdään taas!

Liikuntapaikkamessujen suhteen yrityksessä ollaan odottavissa tunnelmissa. Pekka Kero kertoo ymmärtävänsä, että koronatilanne saattaa vielä sekoittaa pakkaa, mutta DL Softwarella on tehty kaikki voitava, jotta kumppanuudet kohdattaisiin Tampereella.

– Olemme markkinoineet tapahtumaa ja kutsuneet omia asiakkaitamme osastollemme tutustumaan uutuuksiimme, kuten DL Prime Online -mobiilisovellukseen ja Business Intelligence -ohjelman uusiin ominaisuuksiin.

Kaikkineen DL Softwarelle kuuluu erittäin hyvää. Kasvu yrityksessä on Keron mukaan ollut kovaa ja Confirma Software -konserniin liittymisen jälkeen resurssit ovat kasvaneet ja mahdollistaneet yhä vauhdikkaamman kehityksen sekä uusien tuotteiden lanseerauksen.

– Liikuntapuolelle olemme kehittäneet paljon uutta – kuten pari viikkoa sitten lanseeratun mobiilisovelluksen. Nykyisestä palvelu- ja tuotekonseptistamme liikuntakeskusyrittäjä saa kaikki palvelut saman katon alta, iloitsee myyntijohtaja Pekka Kero.

Liikuntapaikkamessujen järjestäminen koetaan merkitykselliseksi. Kero kertoo, miten messut ovat aina olleet edistykselliselle ohjelmistotalolle tärkeä kohtaamispaikka.

– Kun alan ihmiset ovat kokoontuneet saman katon alle, odotettavissa on monta arvokasta kohtaamista ja mielenkiintoista keskustelua. Myös mahdollisuus tuoda laaja tuoterepertuaarimme esiin yhdellä osastolla on meille ensiarvoisen tärkeää. Koemme tärkeäksi myös sen, että messujärjestäjä huolehtii siitä, että tapahtumassa ovat mukana oikeat näytteilleasettajat, joiden tuotteet ja palvelut tukevat toistensa liiketoimintaa. Näin messuvieraat saavat monipuolisen messukokemuksen ja tukea omalle liiketoiminnalleen.

Gymtec & Sportec – tapahtumakokonaisuuden teema on myyntijohtajan mukaan erityisen ajankohtainen.

– Viimeistään korona-aika on osoittanut sen, miten tärkeää myös hyvinvoinnin kannalta yhteisöllisyys ja toisten kohtaaminen oikein ovatkaan, Pekka Kero lausuu.

Ihmisten kohtaaminen messuilla, pandemian muodostaman pitkän tauon jälkeen, tuntuukin DL Softwaren joukosta todella hienolta!

– Viimeiset puolitoista vuotta ovat osoittaneet sen, että kasvokkain kohtaamista ei voita mikään. Messut ovat loistava paikka tavata niin vanhat kuin uudet potentiaaliset asiakkaat sekä yhteistyökumppanit samalla kertaa, Kero kiteyttää.

Merkittävänä seikkana erityisesti tässä ajassa Pekka Kero kokee uudistumisen ja kehittämisen. Hän rohkaiseekin jokaista saapumaan paikan päälle ja tarttumaan kohti tulevaa.

– Uuden oppiminen, itsensä ja yrityksensä kehittäminen ei saa loppua – ei varsinkaan näinä aikoina. Nyt jos koskaan kannattaa saapua paikalle ja nousta pois poteroista taisteluasemiin. Juuri nyt yrityksillä ja yrittäjillä on tärkein aika päästä takaisin jaloilleen koronan jälkeen. Siinä taistelussa pitää työvälineet ja työskentelytavat olla kunnossa. Meidän osastoltamme löytyy merkittävä määrä apuvälineitä oman liiketoiminnan tehostamiseen – tarvitaan vain yrittäjän oma halu kasvaa ja kehittyä, toteaa myyntijohtaja Pekka Kero DL Softwarelta.

 

DL Software Liikuntapaikkamessuilla osastolla A10.