Liikuntapaikkamessut

Keskustelu hoiva- ja hyvinvointipalveluiden laadusta jatkuu Hankintapäivillä

Uutinen  25.02.2019

Hoiva-ala on saanut viime viikkoina runsaasti palstatilaa mediassa ja palveluntarjoajien laatu- ja vastuuasiat puhuttavat niin päättäjien puheissa kuin kodeissa ja työpaikoilla. Keskustelu jatkuu myös Hankintapäivillä, kun palveluntarjoajat ja hankinta-ammattilaiset kokoontuvat yhteen 27.−28.3. Tampereelle.

Poimimme Hankintapäivien näytteilleasettajista muutaman hoiva-alan yrityksen ja kysyimme, miksi he ovat mukana tapahtumassa.

Tekonivelsairaala Coxan markkinointipäällikkö Roope Tähkä kertoo, että vaikka potilaat itse valitsevat hoitopaikan niin laskun maksaa pientä omavastuuosaa lukuun ottamatta yhteiskunta.

−  Haluamme tuoda esiin kuntapäättäjille toimintamme yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Coxa on hieno esimerkki siitä, että Suomessa julkisomisteinenkin toimija voi tuottaa huippulaatua ja olla edelläkävijä ihan globaalillakin mittapuulla, Tähkä sanoo.

Ylivieskalainen hyvinvointi- ja terapiatuotteita valmistavan Serina Caren toimitusjohtaja Helena Vähäkangas ja tuotantovastaava Maija Myllylahti korostavat vastuullisuutta ja asiakaslähtöistä ajattelua.

− Valmistamme painopeittoja ja muita hyvinvointi- ja terapiatuotteita Ylivieskassa suurella sydämellä, asiakkaitamme ajatellen ja laatu ja vaikuttavuus tärkeimpinä kriteereinä. Meillä on tarjota vastuullisesti valmistettuja, pitkäikäisiä tuotteita, jotka on suunniteltu asiakastarpeista lähtien. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja asiantuntijaorganisaatio. Tervetuloa testaamaan Serina-painopeiton rentouttava vaikutus messuhulinan keskellä, Vähäkangas ja Myllylahti vinkkaavat.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Hankintapäivät on hankintatapahtuma julkisen sektorin ammattilaisille. Tapahtuman pääteemat ovat hoiva, kiinteistötekniikka, it, toimitilat, infra sekä laki ja konsultointi.

Tutustu Hankintapäivien näytteilleasettajiin ja ohjelmaan, ja tule paikan päälle jututtamaan asiantuntijoita!

Tampereen Nuorkauppakamari ja Tampereen Messut Oy järjestävät Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa julkisen sektorin ammattilaisille suunnatun maksuttoman Hankintapäivät-tapahtuman 27.−28.3.2019. Samaan aikaan järjestetään myös sekä julkiselle että yksityiselle sektorille painottuvat puhtausalan Finnclean PRO-messut sekä liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten Sportec-, Gymtec- ja Welltec -messut, joissa terveys ja yksilön hyvinvointi ovat keskeisiä teemoja.