Liikuntapaikkamessut

Vierailuluennot: Henrik Dettmann ja Patrick “Pata” Degerman

Uutinen  18.12.2018

Sportec-, Gymtec- ja Welltec-messujen kanssa samaan aikaan järjestetetään Finnclean PRO -tapahtuman kaksipäiväiset koulutuspäivät. Seminaarin yhtenä teemana on työhyvinvointi ja Keynote-puhujina kuullaan myös Henrik Dettmannia ja Patrick “Pata” Degermania.

Dettmannin opit johtamisesta, motivaatiosta ja tiimityöstä

Keskiviikkona 27.3. huippuvalmentaja Henrik Dettmann jakaa ajatuksiaan johtamisesta, motivaatiosta ja tiimityöstä otsikolla Niin paljon uutta ja niin vähän aikaa.

−  Jatkuva muutos tuo haasteita niin yksilöille kuin työyhteisöillekin. Puhun siitä, miten muutosta voisi hallita. Miten saada porukka mukaan, ja miten saada uudet, hyvät käytännöt pysymään käytössä?, valottaa Dettmann.

Pata Degermanilta konkreettisia työkaluja tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen

Torstaina 28.3. Patrick “Pata” Degerman kertoo luennollaan ideoita ja konkreettisia työkaluja tavoitteiden asettamiseen, saavuttamiseen sekä tiimityöhön. Konkreettisten ja omakohtaisten sekä hauskasti kerrottujen ja upeasti kuvitettujen esimerkkien kautta kuulijat pääsevät näkemään mahdollisuuksia erilaisille toiminta- ja ajattelumalleille.

− Rajat, jotka asetamme itsellemme, ovat usein illuusioita. Itse asiassa pystymme pääsemään huomattavasti pidemmällekin. Se, että uskaltaa mennä asettamiensa rajojen ulkopuolelle, avaa mielestäni aistit ja antaa voimia tuleviin haasteisiin”, Pata toteaa.

Koulutuspäivillä kuullaan myös sisäliikuntapaikkojen puhtaanapidon haasteista ja ratkaisuista. Siivouspäällikkö Elina Lähdeaho Urheiluhallit Oy:stä kertoo liikuntapaikkojen siivouksesta, laajoista käyttäjäryhmistä sekä erilaisten pintamateriaalien tuomista haasteista siivoukselle. Luvassa on kokemuksia ja ratkaisuja, kuinka erilaiset sisäliikuntatilat pidetään viihtyisinä ja siisteinä.

Lue lisää koulutuspäivien ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan. Koulutus on maksullinen.

Kiinnostuitko Keynote-puhujista ja heidän aiheistaan? Voit myös osallistua pelkästään Keynote-luennoille. Hanki liput tästä. Luennot ovat maksullisia.