Liikuntapaikkamessut
Sarah Krarup kyykky

Anni Vuohijoen painonnostotreenit, ME-yritys ja ROVOP

Uutinen  03.03.2017

Messuilla on mukana eri lajeista tuttuja menestyneitä urheilijoita, joiden suorituksia pääsee ihailemaan ja kannustamaan, sekä tietysti oppimaan huippu-urheilijan tekniikasta ja suorituksesta.

Eleiko Functional Arealla (A 1 33) voimanostoa esittelevät molempina messupäivinä maailmanmestarit ja ME-tehtailijat itse. Sekä torstaina että perjantaina ohjelmaan kuuluu myös nostotekniikoiden esittelyä niin Pirkanmaan kuin maailmankin huipulta, valovoimaisten urheilijoiden esittelemänä.

Torstaina 16.3. on luvassa kaksi kertaa kaksituntinen painonnostotreeni maailman huipulta: itse Rion olympialaisten edustajan ja painonnoston Suomen mestarin Anni Vuohijoen johdolla.

Mukana ovat Vuohijoen lisäksi ”Mr penkkipunnerrus 401 kg” Fredrik Smulter, penkkipunnerruksen maailmanmestari ja ME-mies Sami Pullinen sekä muut huiput Sami Raappana, Jenni Puputti, Eero Retulainen, Anna Niemelä, Laura Liukkonen, Tatu Sokka sekä Juho Annala.

ME-yritys molempina päivinä

Innova Champion Europen lajiesittelyalueella (A 2023) frisbeegolfia esittelee vuoden 2016 Suomen ja Euroopan mestari Leo Piironen. Näytösalueella on myös tutka, jolla kävijät voivat testata oman heittokätensä nopeutta ja joka lajiin voi tutustua myös puttikoulun muodossa. Kerran päivässä Piironen yrittää myös maailmanennätystä: kuinka monta puttia hän saa koriin 10 metrin etäisyydeltä minuutin aikana?

Molempina messupäivinä kello 10–11 Lappset Group Oy:n osastolla (A 433) pyörätuolikelauksen Rion paralympialaisten pronssimitalisti Henry Manni kertoo ROVOP-asenteesta ja harjoittelustaan. ROVOP on lyhenne sanoista rajoitteet ovat vain omassa päässä ja Team ROVOP koostuu pyörätuolikelaaja Henry Mannista ja Aleksi Kirjosesta. Kaksikko tapasi toisensa ensimmäisen kerran vuonna 2007 yleisurheiluleirillä, mistä ystävyys sai alkunsa, samoin kuin videosarja, jossa julkaistaan pyörätuoleilla toteutettavia temppuja.

Tutustu ohjelmaan!