Liikuntapaikkamessut

Kävijä

Käsien desinfiointi
Odotamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, emmekä suosittele kättelyjä tai lähikontaktia. Desinfioithan kätesi automaateissa tapahtumien aikana sekä erityisesti ennen ja jälkeen käynnin saniteettitiloissa.

Kasvosuojat
Tällä hetkellä suojamaskien käyttäminen on tapahtumissa pakollista, seuraamme viranomaisten suosituksia. Hyvän käsi- ja yskimishygienian sekä suositeltujen turvavälien lisäksi maski on tehokas keino suojata itseään ja muita. Suojamaskeja tarjotaan asiakkaille sekä näytteilleasettajille ja niitä on jaossa tapahtumien sisäänkäynneissä.
Suojamaskin käyttäminen tilaisuuksissamme on viranomaismääräys ja edellytys tapahtuman turvalliselle toteutumiselle. Maskin käytöstä kieltäytyminen ilman terveydellistä perustetta evää pääsyn tapahtumaan.
Yhdenvertaisuuslakiin perustuen meillä palveluntarjoajana on velvollisuus tehdä kohtuullisia mukautuksia sellaisen henkilön kohdalla, joka haluaa käyttää palvelua, mutta ei terveydentilansa vuoksi voi pitää kasvomaskia. Maskin sijaan henkilö voi tarvittaessa suojautua myös käyttämällä kasvovisiiriä.

Yleiset tilat
Noudathan yleistä turvallisuutta ja koronasuosituksia sekä – rajoituksia. Jokaisen kävijän on hyvä muistaa turvaväleistä ja kulkusuunnista huolehtiminen, kättelyn välttäminen, hyvä käsi- ja yskimishygienia sekä suojamaskin käyttäminen.

Saniteettitilat
Huolehdithan turvaväleistä sekä oikeaoppisesta käsienpesusta. Suosittelemme käsidesin käyttöä ennen ja jälkeen käynnin saniteettitiloissa.

Ravintolat ja kahvilat
Huolehdithan hyvästä hygieniasta myös ravintolatiloissa asioidessasi, pese ja desinfioi kätesi ennen linjastoa. Ravintolatiloista löytyy kosketusvapaita käsidesinfiointiaineen annostelijoita. Käytäthän maskia ruokailuun saakka, istu oman seurueesi kanssa ja noudata turvavälejä.

Kävijöiden ohjeistus
Uskomme kävijöiden saapuvan vastuullisesti jo pitkään odottamiinsa tapahtumiin, jälleen kokemaan ja kohtaamaan toisensa. Muistutamme vallitsevista toimenpiteistä:

  • huolehdithan hyvästä hygieniasta, pese ja desinfioi käsiä päivän mittaan
  • suojamaskin käyttäminen on pakollista
  • vältäthän kättelyä ja muuta lähikontaktia
  • noudata turvavälejä ja tutustu tapahtumiin kulkusuunnan mukaisesti
  • ruokaile oman seurueesi parissa ja käytä maskia aina ateriointiin saakka
  • tapahtumiin on mahdollista saapua ainoastaan ja ehdottomasti terveenä sekä rokotettuna tai testattuna.

Noudatathan kaikkia vallitsevia rajauksia, määräyksiä ja suosituksia.

Hissit
Hissien käyttöön on määritelty henkilörajoitus, joka on hissin koosta riippuen yksi tai kaksi henkilöä. Noudatattehan tätä ohjeistusta. Korostamme suojamaskien pakollisuutta myös hissiä käytettäessä sekä muistutamme turvaväleistä jonottaessa.

Ensiapuhenkilökunta
Tapahtumissa on ensiapupiste, jonka henkilökunta tietää miten toimia, jos joku tapahtumassa epäilee saaneensa koronatartunnan. Ethän saavu tapahtumaan, mikäli sinulla on oireita.

Henkilökunnan suojaaminen
Kehotteiden ja rajoitusten noudattaminen on ensisijaisen tärkeää, jotta takaamme kaikille turvallisen messukokemuksen.
Palvelutiskeille ja vaatesäilytykseen tulee mahdollisuuksien mukaan läpinäkyvät pleksisuojukset. Henkilökunnan käytössä on kasvosuojaimia ja heillä on mahdollisuus käsien desinfiointiin työpisteellään.

Koronavilkku
Suosittelemme Koronavilkun käyttöä. Tulethan tapahtumiin vain, kun olet täysin oireeton, etkä ole altistunut virukselle.