Liikuntapaikkamessut

Turvalliset tapahtumat

Usein kysyttyä

Poikkeusjärjestelyistä usein kysyttyjä kysymyksiä

Lue lisää

Kävijä

Muistathan ottaa nämä asiat huomioon

Lue lisää

Turvalliset tilat

kuinka huolehdimme tilojen turvallisuudesta

Lue lisää

Tampereen Messujen tapahtumat toteutetaan Pirkanmaan koronanyrkin, Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien linjausten, rajoitusten sekä terveysturvallisuustoimien mukaisesti. Näillä sivuilla jaamme tietoa tiloistamme ja toimenpiteistämme poikkeusajalle. Löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä infoa siitä, kuinka toimia vastuullisesti tapahtumissa kävijänä ja näytteilleasettajana. Huolehditaan hyvästä hygieniasta.

ajankohtaista

Hevoset laukkaavat Tampereelle kolmen vuoden odotuksen jälkeen

Suomen suurin hevosalan messutapahtuma Hevoset täyttää Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kavioiden kopseella 9.–10. huhtikuuta 2022. Tapahtumaa on odotettu jo kolme vuotta.

Lue lisää


Tampereen Messut -konsernin tapahtumakevät alkaa huhtikuussa

Tampereen Messut -konsernin helmi- ja maaliskuun tapahtumat ovat siirtyneet pandemiatilanteen johdosta myöhäisempiin ajankohtiin. Tapahtumakevät käynnistyy huhtikuussa ja sinne sijoittuvien messujen valmistelut jatkuvat normaalisti. Odotettu Hevoset-messut laukkaa areenalle 9.–10. huhtikuuta 2022 ja valloittava Virittäydy Vapaalle -kokonaisuus 22.–24. huhtikuuta 2022.

Lue lisää


Tampereen Messut mukana Tapahtumateollisuuden turvallisten tapahtumien kampanjassa

Tapahtumateollisuus ry lanseerasi 1.6.2021 turvallisten tapahtumien kampanjan, jonka avulla turvalliseen toimintaan sitoutuneet tapahtumat voivat ottaa käyttöönsä Check! -merkin. Merkillä kerrotaan siitä, että tapahtuman turvallisuus on suunniteltu ja toteutettu kattavasti sekä ammattitaidolla. Turvallisissa tapahtumissa mitään ei tehdä hutiloiden, vaan jokainen yksityiskohta on tarkkaan suunniteltu ja varmistettu.

Lue lisää