Liikuntapaikkamessut
{Content.image.alt

Tulevaisuuden terveyden edistäminen ja ennakointi

to 28.03.2019 10:00-12:30

Seminaaritila, A-halli

SKY:n seminaarissa saat rahan arvoisia vinkkejä liiketoimintasi kehittämiseen nyt ja tulevaisuudessa. Seminaarissa käsitellään ennakointia, terveyden edistämistä ja liiketoiminnan kehittämistä. Saat vinkkejä, miten pärjäät kiristyvässä kilpailussa myös tulevaisuudessa.

Ohjelma

10.00 Miten kunnat toteuttavat tulevaisuudessa terveyden edistämistä? Miten sote vaikuttaa tähän kokonaisuuteen? Ketkä pärjäävät?
Toiminnanjohtaja Riitta Hämäläinen-Bister, SKY ry
11.00 TUKES Tietoisku: Turvallisuusjohtaminen kunto- ja terveysliikuntakeskuksissa.
TUKES käynnistää turvallisuustarkistukset kunto- ja terveysliikuntakeskuksissa tämän kevään aikana. Tavoittena on rakentaa hyvät käytännöt turvallisuusjohtamiseen, kuntokeskusten omavalvontaan ja turvallisuusasiakirjoihin. Johtava asiantuntija Mervi Murtonen, TUKES
11.15 Mikä on Fitness Index?
Fitness Index on yhteiseurooppalainen Erasmus-rahoitteinen projekti, jossa tarkoituksena on luoda liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille yhteinen työkalu terveyttä edistävän liikunnan hyödyntämiseksi osana hoitoketjua. Trainer4You on osa projektityöryhmää, joka asiaa toteuttaa. Yhteistyö ja laatu ratkaisevat tulevaisuudessa sillä terveydenhoitoon on rakentumassa ennaltaehkäisevään ja elintapahoitoon painottuva järjestelmä. Kansanterveyden rakentaminen kestävälle pohjalle vaatii tiivistä ja monialaista yhteistyötä liikunnanalan ja terveydenhoidon toimijoiden kesken. Toteutuakseen tämä vaatii taustalle yhteiset laatukriteerit, joiden pohjalta toiminnalla taataan terveyttä edistävän elintapahoidon ja ohjauksen tasalaatuisuus ja ammattimaisuus. Palvelujohtaja Mikael Witick, Trainer4You
11.30 Kahvitauko
11.45 Hankkeet hyötykäyttöön! Lisää asiakkaita uusilla malleilla. 
Aplico on ollut jo useamman vuoden mukana EU-hankkeissa aktivoimassa vähän liikkuvia liikkeelle. Tämän vuoden tavoitteena Lohjalla on saada ainakin 130 osallistujaa kulkemaan 6 viikon aktivoinnin läpi. Kolmen vuoden tavoite on saada 400 henkilöä Let’s BeActive-hankkeen avulla liikunnan pariin. Lue koko tarina K&F -lehdestä »
Jutta Österberg-Hurme, SKY:n hallituksen puheenjohtaja, yrittäjä
12.15 SKY:n uutiset ja tulevat tapahtumat 2019
12.30 Tilaisuus päättyy

 

Tule seminaariin kuulemaan miten varmistat liiketoimintasi myös tulevaisuudessa!

Varaa viipymättä paikkasi SKY:n seminariin. Seminaarimaksu on SKY:n jäsenille ja aktiivisille APT:lle 30 €, muille seminaarin hinta on 60 €. Seminaarimaksu sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittautuminen »

Teema: Gymtec