Liikuntapaikkamessut

Gymmusic/Streamec AB, A208

Osastoilla tapahtuva ohjelma

Esittelemme messuständillämme musiikkipalveluitamme, jotka on suunniteltu täysin liikunta-alan toimijoille. Olemme Suomen markkinoilla ainoa toimija, joka tuottaa vain liikunta-alalle räätälöityjä taustamusiikkipalveluita.

Tarjonnastamme löytyy taustamusiikkipalvelu Pin2 liikuntatilojen yleiseen taustamusiikkiin – tällä palvelulla esim. kuntokeskus tai vaikka isompikin liikuntakeskus voi luoda kätevästi automatisoidun musiikin koko keskukseen niin, että musiikki soi aina automaattisesti aukioloaikojen mukaan. Asiakkaan ei tarvitse tehdä palvelussa soittolistoja vaan jokaisen tilan musiikkiprofiili tehdään genrejen ja temporajojen valinnalla. Kun valinnat on kerran tehty, järjestelmämme osaa älykkäästi päivittää soivaa musiikkia tuoreella sisällöllä automaattisesti. Tämän lisäksi palveluun voi säätää eri äänenvoimakkuuden tasot eri ajoille, jolloin musiikki ei ole koskaan liian kovalla tai liian hiljaisella.

Esittelyssä on myös erittäin suosittu tuotteemme Set4Play, joka on taas liikunnanohjaajille kehitetty musiikkipalvelu. Set4Play:n käyttöliittymä uudistuu juuri Gymtec-messuille, joten ständillämme pääsee näkemään tuoreeltaan uudistuneen musiikkityökalumme. Set4Play on käytössä jo tuhansilla ryhmäliikunnanohjaajilla ympäri Pohjoismaita, ja se on tuotteena ainoa laatuaan. Palvelu yhdistää helpon soittolistatyökalun ja helppokäyttöisen (mutta edistyneen) miksaustyökalun. Set4Play toimii kaikilla laitteilla, mobiilista läppäriin. Palvelun avulla voi luoda vaativankin liikuntatunnin musiikit mutta aikaa kuluu vain murto-osa verrattuna perinteisen äänieditorin käyttöön. Set4Play:n toimintoihin kuuluu muun muassa tempon (BPM) vaihto, intervallityökalu, kappaleiden kopiointi ja ääniefektit musiikin päällä.

Ständillämme on myös käynnissä arvonta, jossa voi voittaa 3kk veloituksettomat musiikit omaan liikuntaliiketoimintaan. Kannattaa siis poiketa ständillä!

Asiantuntijoitamme voi lähestyä myös yleisellä tasolla, jos haluaa tietää musiikin positiivista vaikutuksista liiketoiminnalle. Musiikin positiiviset vaikutukset asiakaskokemukseen, brändiin ja myös liikuntasuoritukseen ovat kiistämättömät ja tieteellisesti todistetut. Meiltä löytyy tähän uusinta tietoa, jota jaamme mielellään ilman painostavaa ja tuputtavaa myyntiä. Meille voi tulla poikkeamaan ihan vain uteliaisuuttaan, jos siltä tuntuu.