Liikuntapaikkamessut

Gymtec & Sportec = Liikuntapaikkamessut

Liikuntapaikkamessut yhdistävät

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat 3.–4.11.2021 yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Vuoden 2021 Liikuntapaikkamessujen kokoava teema on Liikunnalla kestävää yhteisöllisyyttä. Muita keskeisiä aiheita ovat olosuhteet, digitalisaatio, liikuntapaikkarakentamisen riskit ja liikunnan merkitys yksilölle.

AIKA LIIKKUA – MYÖS YHDESSÄ

 

Sportec

Sportec-messuilta löydät tietotaitoa liikuntapaikkojen rakentamisesta, varustelusta sekä ylläpidosta että saneerauksesta. Paikan päällä näet konkreettisesti tuotevalikoimaa sekä lajiesittelyitä. Sportecissa puhuttaa myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti.

Gymtec

Gymtec esittelee uusimpia laitteita ja välineitä sekä kuntoliikunnan suuntauksia muun muassa kunto- ja kuntoutuskeskuksille, hotelleille ja kylpylöille. Tiedossa on seminaareja, tietoiskuja ja näytöksiä sekä osastoilla tapahtuvia demoja. Gymtec-messut ovat suunnattu muun muassa kuntokeskusten ja kamppailu-urheiluyritysten omistajille ja kuntosaliohjaajille.

Rekisteröidy kävijäksi!


Uutiset

Ajankohtaista asiaa Liikuntapaikkamessuista!
Ota lukuun uutiset, tiedotteet, kolumnit ja artikkelit, kuten:

Artikkeli: Liikunnassa suurin voimavara ja potentiaali luoda kestävää yhteisöllisyyttä.
Artikkeli: Liikuntapaikkamessut luomassa ratkaisuja kohtaamisten kautta
Tiedote: Gymtec & Sportec liikuttavat alan toimijat yhteen Tampereella

Katso kaikki


Ohjelmanostoja

Ohjelmaa päivitetään sivuille tapahtumaan saakka:

Ohjelma


Tapahtuman tuoreimmat uutiset ja kuumimmat vinkit suoraan sähköpostiin!

Tilaa uutiskirje